logotip milla del drac del poblenou
club atletisme canaletes sant marti club atletisme canaletes sant marti
Ajuntament de Barcelona

La Milla del Drac del Poblenou

El proper dijous 10 de Setembre arriba la tercera edició de la Milla del Drac del Poblenou. Un acte esportiu i cultural que es celebra cada any a la jornada prèvia a la Diada al Poblenou de Barcelona.

L’objectiu de la milla és unir esport i cultura popular en un únic acte lúdic per a qualsevol edat. Amb un escenari immillorable, creuant els principals carrers del barri del Poblenou, els corredors podran gaudir d'un espectacle de música i pirotècnia que donen el tret de sortida a una competició esportiva on persones i dracs competeixen per a ser els més ràpids.

Aquest any com a novetat la cursa compta amb la co-organització del Club d'Atletisme Canaletes - Sant Martí

La cursa és oberta a tots els corredors majors de 8 anys (a excepció de la modalitat "la flama", que está oberta a tothom) amb el següent preu d'inscripció:

  • Categories seniors, a partir de 14 anys: 6€
  • Categories infantils, menors de 13 anys: 3€

Les inscripcions es tancaran el 7 de Setembre de 2016 a les 24h o al arribar al comput global de 500 inscripcions.

Cada modalitat está limitada a 100 participants (A excepció de la flama, que és una modalitat lliure).

Tots els participants gaudirán d'un punt d'avituallament un cop acabada la cursa.

Series i modalitats

Modalitat Categoria Característiques Hora de sortida Máx participants
La guspireta Infantil Per a menors de 8 a 10 anys. 20.30h 100
La guspira Infantil Per a menors de 11 a 13 anys. 20.45h 100
La deflagaració Sènior Corredors federats a partir de 14 anys. 21.00h 100
La foguerada Sènior Corredors no federats a partir de 14 anys. 21.15h 100
La flama Infantil i sènior Per a tota la família sense edat mínima. Passejada - cursa popular acompanyat de les bèsties de foc (sense encendre). Tots els participants a aquesta modalitat també s'han d'inscriure*.
*Els corredors inscrits en qualsevol altre modalitat podran participar a la flama sense necessitat de repetir la inscripció.
21.30h -

Recorregut

La Milla del Drac proposa un circuit de 1609 metres al llarg del passeig marítim de les platges del Poblenou.

Sortida: Passeig marítim, enfront de la platja del Bogatell. El recorregut es dirigeix en direcció la platja de la Marbella.

Serveis i recollida de dorsals

Recollida de dorsals

recollida de dorsals

Els dorsals es podran recollir els dies 8 i 9 de Setembre de 18h a 21h així com el mateix dia de la cursa de 18h fins 1 hora abans de començar la primera sèrie de la competició. La recollida s'efectuarà a Can Saladrigas (c/ Joncar, 35) a la carpa habilitada per a dita finalitat*. IMPORTANT: Si la recollida es fa el mateix dia de la cursa, el corredor s'haurá de dirigir a la carpa situada al punt de sortida de la competició.

No es lliurarà cap dorsal a partir de les 21h dels dies 8 i 9. Ni després de les 19,30h del dia 10 de Setembre. No hi haurà excepcions.

Tot el que un dorsal representa!

Inscriure’s a una cursa urbana no et dóna únicament dret a córrer per la ciutat. Darrera cada inscripció hi ha tot un seguit de serveis i atencions que tant sols els corredors i corredores que porten un dorsal hi tenen dret: assistència sanitària, serveis de seguretat, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil...

Serveis al corredor/a

El mateix dia de la cursa:

  • Bossa del corredor amb material promocional.
  • A l'arribada: Avituallament amb menjar i beguda.
  • Assistència sanitària.
  • La Village del Drac: Un espai on els més petits i no tant petits podran gaudir als voltants de la línia de sortida.

L'espectacle

CORRE! FOC!

Experimenta en primera persona el significat d’aquestes dues paraules. La Milla del Drac et proposa gaudir d’una activitat esportiva acompanyat dels elements que caracteritzen un Correfoc. Però no et preocupis! No has de patir pel foc, ja que utilitzem pirotècnia que reprodueix els efectes de fum i llum dels correfocs però sense cap risc pels corredors.

Estem preparant un espectacle que no et deixarà indiferent, una experiència on la cultura, els ritmes, la llum i la diversió es faran amb el control absolut de tots i totes.

Si gaudeixes del so dels tambors i les gralles i t’agradaria experimentar la sensació de córrer davant de bèsties diabòliques, la Milla del Drac del Poblenou és la teva cursa.

Entrenaments dirigits per Canaletes

Si vols passar una tarda entretinguda, gaudint de l'esport i aprenent de corredors experimentats, no et perdis els entrenaments de la II Milla del Drac, dirigits per membres del club d'Atletisme Canaletes. Hi ha previstes dues jornades d'entrenaments prèvies a la celebració de la Milla del Drac.

Inscriure's als entrenaments

Vine als entrenaments de la MILLA DEL DRAC dirigits per membres del club d'Atletisme Canaletes.

Una oportunitat única per compartir vivències i dubtes amb corredors experimentats, i aprendre tècniques que milloraran el resultat dels teus entrenaments.

Per inscriure't als entrenaments cal que estiguis inscrit prèviament a la Milla del Drac. Simplement omple el formulari d'inscripció amb les dades corresponents i t'enviarem un correu amb totes les indicacions.

Fotografies

©Milla el drac del Poblenou | LEGAL | milla@dracpoblenou.cat | Disseny i programació: Albert Somoza